15 jaar Mentorschap Haag en Rijn

Mentorschap Haag en Rijn bestaat 15 jaar!

In 2023 bestaat Stichting Mentorschap Haag en Rijn vijftien jaar. Dit betekent al vijftien jaar betrokken en sociaal mentorschap voor de mensen die dit nodig hebben in deze regio. Dat we dit mentorschap al zo lang kunnen bieden, is dankzij de fijne samenwerking met al onze vrijwillige mentoren, die zich belangeloos inzetten voor hun cliënt(en). Zij ondersteunen deze kwetsbare mensen bij het houden van de eigen regie over hun leven.

Gelukkig waren er de afgelopen vijftien jaar steeds weer nieuwe vrijwilligers die mentor wilden worden. En veel van deze mentoren hebben zich ook voor langere tijd aan ons verbonden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een professionele en stabiele organisatie, die kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. We bieden nu mentorschap aan ruim 500 cliënten, uitgevoerd door 370 mentoren.

Hoe mooi en divers het mentorschap is en hoe het zowel de levens van de cliënten als van de mentoren verrijkt, laten we in een inspirerend magazine zien.

Bekijk ook het magazine: 15 jaar Mentorschap Haag en Rijn